Serious Sam 2

Serious Sam 2 logo

Serious Sam 2 este un joc video de buna calitate ce ofera multa actiune si impuscaturi in permanenta.

Face parte din genul SF pentru ca include inamicii si arme de alt tip. Armele vin in numar mare si difera prin puterea lor de tragere. Ai la dispozitie un fel de fierastrau automat, pistoale, mitraliere, lansatoare de rachete, grenazi si multe alte arme.

Eroul nostru principal este Sam care este un soldat neinfricat si puternic. In joc il vei controla si vei distruge o multime de inamici care te vor ataca fara oprire.

In campania de singleplayer te vei lupta cu  o invazie extraterestra si vei incerca sa ii opresti sa cucereasca anumite locatii. Unitatile extraterestre sunt de multe tipuri iar cu cat vei inainta vor fi mai dificil de trecut.

Unitatile sunt clasificate in multe tipuri si deriva prin tipul atacurilor, rezistenta lor la arme si puterea damage-ului trimis.

Despre grafica putem spune ca este bine realizata vand in vedere ca jocul a fost lansat in anul 2005. Unitatile inamice sunt bine texturate iar armele arata foarte bine.

Culorile deschise te vor face sa joci acest joc fara oprire. Gameplay-ul este simplist iar in majoritatea misiunilor va trebui doar sa tragi in sutele de unitati inamice care te vor ataca din toate directiile.

Jocul ofera si modul multiplayer care este mult mai distractiv. Il puteti juca pe platformele pc, xbox si linux.

Imagine:

Serious Sam 2

Video:

Download:

Download

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress